7+1 υπηρεσίες καθαριότητας που χρειάζεται ο επαγγελματικός σας χώρος!

7+1 υπηρεσίες καθαριότητας που χρειάζεται ο επαγγελματικός σας χώρος!

Ψάχνετε το κατάλληλο συνεργείο καθαρισμού, στο οποίο θα εμπιστευθείτε την υγιεινή της επιχείρησής σας; Υπάρχουν πολλές εταιρείες καθαρισμού που μπορείτε να βρείτε σε μια αναζήτηση, όμως στην One Services τοποθετούμε τον πελάτη στο κέντρο των υπηρεσιών που προσφέρουμε και λειτουργούμε με γνώμονα τις ανάγκες και τον σεβασμό στην εμπιστοσύνη που μας δείχνει.

Με την πείρα που διαθέτουμε από το 2013, χρονολογία κατά την οποία ξεκίνησε την πορεία της η εταιρεία μας, αναπτύξαμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες που έχουν οι επιχειρήσεις του σήμερα.

Σίγουρα, οι επιλογές που θα κάνετε εξαρτώνται από το μέγεθος του κτιρίου σας, π.χ. αν είναι ένας όροφος ή πολυώροφο.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και ζητούν πιο συχνά οι πελάτες από εμάς:

Συντήρηση καθαριότητας κτιρίων

Είναι σημαντικό το συνεργείο μας να κάνει συχνές επισκέψεις, για να απομακρύνει τη βρομιά ή τα σκουπίδια είτε πρόκειται για μικρή εταιρεία είτε για μεγαλύτερους επαγγελματικούς, βιομηχανικούς ή χώρους υγείας. Η συχνότητα εξαρτάται από το προσωπικό που απασχολείτε ή το είδος των εργασιών που εκτελείτε.

Γενικός καθαρισμός

Πριν εγκατασταθείτε στα νέα σας γραφεία, φύγετε από τα παλιά ή όταν θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποια εκδήλωση, θα χρειαστεί να έρθει το συνεργείο μας, ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα διαφοροποιημένο πλαίσιο από αυτό της απλής συντήρησης.

Αρχικός καθαρισμός

Στις περιπτώσεις που έχετε κάνει μια επισκευή ή ανακαίνιση ο χώρος χρειάζεται άμεση καθαριότητα και απομάκρυνση της σκόνης. Και αυτό το αναλαμβάνει το συνεργείο μας.

Υαλοπίνακες – Εξωτερικές επιφάνειες

Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ενώ εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ώστε η εξωτερική εμφάνιση του κτιρίου σας να είναι άψογη. Γνωρίζουμε τη σημασία του καθώς είναι η εικόνα σας στο κοινό. Την ίδια σημασία δίνουμε και στα εσωτερικά τζάμια του χώρου, ώστε εσείς και οι εργαζόμενοι να έχετε ένα ευήλιο περιβάλλον εργασίας.

Φυσική Στίλβωση Μαρμάρινων επιφανειών

Το μάρμαρο μπορεί να υποστεί φθορά μετά από πολλά χρόνια. Οι συνεργάτες μας έχουν την τεχνογνωσία για την αποκατάστασή του, χρησιμοποιώντας φυσικό, οικολογικό καθαρισμό.

Καθαρισμός Χαλιών Μοκετών

Στα σημεία αυτά μπορεί να κρύβονται βλαβεροί μικροοργανισμοί για την υγεία. Γι’ αυτό είναι ζωτικής σημασίας ο τακτικός τους καθαρισμός. Το συνεργείο μας έχει την τεχνογνωσία, ώστε να ολοκληρώσει τη δουλειά αυτή γρήγορα και αποτελεσματικά.

Απεντομώσεις – Μυοκτονίες – Απολυμάνσεις

Τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο, πρέπει να κάνετε απολύμανση στον επαγγελματικό σας χώρο. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως ασφαλή σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συστήματος H.A.C.C.P.

Υπηρεσίες Πρασίνου

Φροντίζουμε το πράσινο του χώρου σας, ώστε να είναι περιποιημένο και καλαίσθητο, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τοποθέτηση ή φύτευση γκαζόν ως κλαδέματα ή τον φωτισμό τους. Οι Αρχιτέκτονες Τοπίου μας προτείνουν κατασκευές έργων πρασίνου, για να εξωραΐσετε το εξωτερικό σας περιβάλλον. Οι χώροι με πράσινο είναι η καλύτερη επιλογή για διάλειμμα κάθε στιγμή που ο εργαζόμενος το έχει ανάγκη.

Ελπίζουμε να βρήκατε χρήσιμο το άρθρο μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μιλήσουμε για τις δικές σας ανάγκες και να προτείνουμε λύσεις εξατομικευμένα.