Καθαρισμός Χαλιών και Μοκετών, Γρήγορα -Εύκολα – Οικονομικά!

Καθαρισμός Χαλιών και Μοκετών, Γρήγορα -Εύκολα – Οικονομικά!

Τώρα που ανέβηκε η θερμοκρασία και το καλοκαιράκι μπαίνει για τα καλά, θυμήθηκες εκείνα τα χαλιά και τις μοκέτες που μάζεψες πρόχειρα πρίν 10-20 ημέρες και τα οποία πρέπει να αποθηκεύσεις! Πριν από αυτό όμως πρέπει να τα καθαρίσεις. Και εδώ είναι που αρχίζει και σε πιάνει άγχος και ταχυπαλμία! Γιατί ξέρεις ότι κανένας δεν θα τα προσέξει και καθαρίσει καλύτερα από εσένα.

Εμείς στην One Services, απ’ τις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού στην Ελλάδα, όλα αυτά τα χρόνια εφαρμόζουμε τεχνικές καθαρισμού χαλιών και μοκετών και με την εμπειρία μας σου προτείνουμε τα απαραίτητα εργαλεία και απορρυπαντικά καθαρισμού που πρέπει να έχεις, ώστε να καθαρίσεις τα χαλιά σου Γρήγορα -Εύκολα – Οικονομικά!

  1. Το πρώτο βήμα είναι να σκουπίσουμε τα χαλιά μας πολύ καλά. Η ηλεκτρική σκούπα μας πρέπει να διαθέτει την απαραίτητη δύναμη για το βαθύ καθαρισμό του χαλιού ενώ ταυτόχρονα να είναι ελαφριά και αθόρυβη.
  2. Έπειτα ακολουθεί το πλύσιμο. Για τη δουλειά αυτή χρησιμοποιούμε σκούπα χειρός χαλιών για τον καθαρισμό των χαλιών σε βάθος, ενώ με την ειδική τρίχα της προστατεύει τα νήματα και τα χρώματα. Το απορρυπαντικό χαλιών που θα χρησιμοποιήσουμε πρέπει κι αυτό να είναι προσεκτικά επιλεγμένο κατάλληλο για το πλύσιμο χαλιών και μοκετών. Πολλά προϊόντα λιανικής του εμπορίου δεν είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό των χαλιών, που σημαίνει ότι μπορεί δημιουργήσουν τοπικούς αποχρωματισμούς και σε βάθος χρόνου το χαλί να χάσει τα ζωντανά του χρώματα.
  3. Σε επίμονους λεκέδες, χρησιμοποιούμε ατμοκαθαριστή υψηλής πίεσης ατμού μαζί με βουρτσάκι χειρός και πιο ισχυρό απορρυπαντικό, κατάλληλο όμως πάλι για τον καθαρισμό χαλιών
  4. Τέλος ξεπλένουμε και αφήνουμε το χαλί να στεγνώσει καλά

Ότι χρειάζεστε για τον οικιακό καθαρισμό των χαλιών σας, μπορείτε να το βρείτε στο e-shop μας και να έρθουν γρήγορα και εύκολα στην πόρτα σας με μερικά κλικ και άτοκες δόσεις! Αν πάλι θέλετε στεγνό καθάρισμα καλέστε μας στο 210-2404925, να σας προτείνουμε λύσεις που σας συμφέρουν!