Ποιος τύπος συνεργείου καθαρισμού είναι κατάλληλος για την εταιρεία σας;

Ποιος τύπος συνεργείου καθαρισμού είναι κατάλληλος για την εταιρεία σας;

Ανάλογα με το κτίριο που στεγάζεται η εταιρεία σας, χρειάζεστε και τις αντίστοιχες υπηρεσίες καθαριότητας, ώστε ο χώρος της επιχείρησής σας να είναι τακτοποιημένος και κατάλληλος για να εργαστεί το προσωπικό σας.

Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι καθαριότητας και η επιλογή τους εξαρτάται από τις ανάγκες και το μέγεθος του εκάστοτε κτιρίου.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι:

Ομαδική καθαριότητα

Επιλέγοντας την υπηρεσία αυτή μια ομάδα αναλαμβάνει να καθαρίσει όλο τον χώρο.

Συνήθως οι αρμοδιότητες διαχωρίζονται ως εξής στην ομάδα:

  • Πιο απαιτητικές δουλειές σε κοινόχρηστους χώρους όπως καθαριότητα δύσκολων λεκέδων, τζαμιών, συγκέντρωση σκουπιδιών.
  • Καθαριότητα σε χώρους ξεκούρασης
  • Καθαριότητα σε χαλιά και δάπεδα
  • Απομάκρυνση σκόνης και αφαίρεση σκουπιδιών από κάδους

Κάθε άτομο αναλαμβάνει συγκεκριμένη εργασία την οποία μαθαίνει και ολοκληρώνει άψογα και πιο γρήγορα. Έτσι, ένα σύνολο αναλαμβάνει την καθαριότητα ενός χώρου πιο αποδοτικά.

Συνεργείο ανά ζώνη καθαριότητας

Σε αυτή την περίπτωση ένα άτομο αναλαμβάνει μία συγκεκριμένη περιοχή ενός επαγγελματικού χώρου.

Έτσι, γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή που έχει υπό την ευθύνη του και κάνει τη δουλειά με μεγαλύτερη ταχύτητα. Επίσης, προσφέρει περισσότερη ασφάλεια καθώς ένα άτομο είναι υπεύθυνο για ένα τμήμα, μόνο αυτό έχει τα κλειδιά ή άδεια να εισέρχεται στον χώρο.

Τελικά τι να προτιμήσετε, ομαδική καθαριότητα ή ανά ζώνη;

Η απάντηση είναι υποκειμενική και εξαρτάται από τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, τις ιδιαιτερότητες του χώρου και της φύσης του τομέα που δραστηριοποιείται.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία καθαρισμού μας για να μιλήσουμε και να προτείνουμε τι θα εξυπηρετήσει και θα διευκολύνει εσάς καλύτερα.

Η One Services δραστηριοποιείται από το 2013 με έδρα την Αθήνα στον τομέα των συνεργείων καθαρισμού προσφέροντας μια μεγάλη βεντάλια υπηρεσιών All In One. Φροντίζουμε για τη συνεχή μας κατάρτιση και εξέλιξη ενώ ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας για ακόμη πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες.