Καθαρισμός Χαλιών Μοκετών

Ο καθαρισμός των χαλιών και τον μοκετών σας, είναι μια απαραίτητη διαδικασία. Οικιακά συνηθίζεται να γίνεται μία φορά το χρόνο, στο τέλος της χειμερινής περιόδου. Στον επαγγελματικό χώρο όμως, τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα, λόγω της αυξημένης και καθημερινής χρήσης, από πλήθος διαφορετικών ανθρώπων. Υπάρχουν επαγγελματικοί χώροι, που διατηρούν τις μοκέτες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ κάποια χαλιά είναι ιδιαίτερα έργα τέχνης!

Ο καθαρισμός των χαλιών, δεν αφορά μόνο την απομάκρυνση επιφανειακή βρωμιάς και τοπικών λεκέδων. Στις μοκέτες και τα χαλιά των επαγγελματικών χώρων, αναπτύσσονται μικροοργανισμοί όπως τα ακάρεα, σε μεγαλύτερες ποσότητες απ’ ότι σε μια κατοικία, που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Συνιστάται λοιπόν ο πιο τακτικός επί τόπου καθαρισμός, ο οποίος βοηθά εκτός των άλλων και στη διατήρηση της ποιότητας και των χρωμάτων του χαλιού σας.

Εμείς στην One Services, διαθέτουμε τεχνογνωσία και τεχνολογικό εξοπλισμό, που μπορούν να ανταποκριθούν και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Κάθε χαλί έχει τις ιδιαιτερότητές του, από τον τρόπο κατασκευής, μέχρι τον τρόπο ύφανσης και τα χρώματα. Χωρίς τη χρήση επιβλαβών χημικών που καταστρέφουν το χαλί, επιβαρύνουν το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία, μπορούμε να κάνουμε το λερωμένο σας χαλί να μοιάζει όπως την πρώτη μέρα που το χρησιμοποιήσατε και με την κατάλληλη συντήρηση να διατηρήσουμε την λάμψη και τη ζεστασιά που αποπνέει στον εργασιακό σας χώρο.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος