Υπηρεσίες Πρασίνου

Είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά ότι παρουσία ενός χώρου πρασίνου, ενός κήπου είναι ευεργετική για τον άνθρωπο. Προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση και μας φέρνει πιο κοντά στη φύση, προσφέροντας ισορροπία, εγείροντας όλες τις αισθήσεις με τις σκιάσεις, τους ήχους και τα αρώματα. Δυστυχώς οι οικιστικές ανάγκες και η έλλειψη νομοθεσίας τα τελευταία χρόνια οδήγησαν σε δραστική μείωση των χώρων πρασίνου.

Η συντήρηση των υπαρχόντων αλλά και των νέων χώρων είναι μια εργασία που απαιτεί λεπτό χειρισμό και φροντίδα και εμείς στην One Services ξέρουμε πώς να τους χειριστούμε. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας θα αναλάβει όλα τα έργα συντήρησης που περιλαμβάνουν χορτοκοπή, κλαδέματα, αυτόματο πότισμα, λιπάνσεις, ψεκασμούς, τοποθέτηση ή φύτευση γκαζόν, εποχιακή προστασία των φυτών σας, φωτισμό. Ταυτόχρονα το τμήμα πρασίνου της One Services διαθέτει Αρχιτέκτονες Τοπίου με εξειδικευμένη γνώση που σας προτείνουν λύσεις κατασκευής έργων πρασίνου, διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου, αναβάθμισης και διακόσμησης κήπου. Έργα τα οποία θα αποτελούν καλαίσθητα δημιουργήματα, θα εξασφαλίζουν ροή στη μετάβαση από το εσωτερικό στο εξωτερικό, χωρίς υπερβολές.

Ζώντας, μεγαλώνοντας και δραστηριοποιούμενοι τόσο στην επαρχία όσο και στις μεγαλουπόλεις, όλοι εμείς οι άνθρωποι της One Services, ξέρουμε πόσο σημαντικοί είναι οι πυρήνες πρασίνου μέσα σε ένα αστικό «τσιμεντοποιημένο» περιβάλλον. Με βαθιά εντυπωμένη την οικολογική μας συνείδηση, είναι ιδιαίτερη η χαρά μας, κάθε φορά που παρέχουμε μια υπηρεσία πρασίνου.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος