Τακτικός Καθαρισμός Κτηρίων: Τι περιλαμβάνει και γιατί να μας προτιμήσετε;

Τακτικός Καθαρισμός Κτηρίων: Τι περιλαμβάνει και γιατί να μας προτιμήσετε;

Η καθαριότητα στον επαγγελματικό χώρο είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα που ο εργοδότης καλείται να κερδίσει για τον χώρο του. Ένας χώρος εργασίας καθαρός, τακτοποιημένος και ασφαλής προϋποθέτει αφενός τον υπάλληλο να εργαστεί αποδοτικά και αφετέρου τον πελάτη-συνεργάτη να διαμορφώσει μία καλή πρώτη εντύπωση για την εταιρεία που πρόκειται να συνεργαστεί.

Για την περαιτέρω υγιεινή και ασφάλεια όλων των εργαζομένων λοιπόν, η One Services είναι δίπλα σε κάθε πελάτη της εδώ και πολλά χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Με τον τακτικό καθαρισμό κτηρίων της εταιρείας μας, εξασφαλίζετε ότι θα έχετε ένα πλήρες πακέτο καθημερινής καθαριότητας που προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες του χώρου και της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής του.

Από την απλή γενική καθαριότητα, η οποία πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση, μέχρι τις απεντομώσεις, την συντήρηση πράσινου ή το καθάρισμα των υαλοπινάκων, οι συνεργάτες μας είναι δίπλα σας! Κάθε πρόβλημα που δυσχεραίνει το περιβάλλον εργασίας σας, μπορούμε να το αλλάξουμε, με ολοκληρωμένες λύσεις βαθιάς καθαριότητας.

Γιατί 1Services;

Εκπαιδευμένο προσωπικό

Το προσωπικό που στέλνουμε σε κάθε χώρο δεν έχει επιλεγεί τυχαία. Στο δυναμικό μας εργάζονται άτομα που έχουν λάβει κατάλληλη σεμιναριακή υποστήριξη τόσο για σύνθετους καθαρισμούς όσο και για απεντομώσεις ή για βιολογικούς καθαρισμούς.

Κατάλληλος εξοπλισμός

O εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και δοκιμασμένης απόδοσης. Υποκινούμενα από εκπαιδευμένο προσωπικό, τα μηχανήματα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε, μπορούν να προσφέρουν από απλό καθαρισμό μέχρι στίλβωση μαρμάρινων επιφανειών καθώς και ειδικούς χειρισμούς για κάθε είδους δάπεδο και επιφάνεια.

Χαμηλές τιμές

Έπειτα από προσεκτικό έλεγχο των χώρων και συζήτηση μαζί σας, με την πολύχρονη εμπειρία μας, αξιολογούμε και ιεραρχούμε τις ανάγκες σας και εγγυόμαστε να σας κάνουμε τη βέλτιστη δυνατή προσφορά. Προτεραιότητα για εμάς είναι η κάλυψη των αναγκών σας.

Συνεργαζόμαστε με επιχείρησης σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και της επαρχίας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 24 04 925. Μαζί θα καταφέρουμε να μετατρέψουμε τον χώρο σας σε ένα αποδοτικό και καθαρό περιβάλλον εργασίας.