Αθηνόραμα +Τεχνόπολη = Ελλάδα. Γιορτή. Γεύσεις. 2017

Αθηνόραμα +Τεχνόπολη = Ελλάδα. Γιορτή. Γεύσεις. 2017

Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε το τριήμερο 5,6 και 7 Μαΐου, από το Αθηνόραμα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η μεγαλύτερη Γιορτή Γεύσεων στην Ελλάδα.

Δεκάδες Έλληνες παραγωγοί εκλεκτών προϊόντων, δημιούργησαν μια εξαιρετικά νόστιμη και μεθυστική ατμόσφαιρα, που σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό καιρό, προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους εκθέτες.

Μια πολυεπίπεδη εκδήλωση άρτια διοργανωμένη, περιλάμβανε προϊόντα, εξαιρετικά, μικρής ή μεγάλης παραγωγής, βιολογικά, εκλεκτά κρασιά και μπύρες ελληνικών οινοποιιών και ζυθοποιιών καθώς και πλήθος εκδηλώσεων με μαθήματα μαγειρικής από γνωστούς Έλληνες σεφ, stand up κωμικούς και συναυλίες.

1 17

Παρούσα για άλλη μια χρονιά ήταν και η One Services, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένο πλάνο Γενικού Καθαρισμού, κάτω από πολύ απαιτητικές συνθήκες, λόγω της μεγάλης προσέλευσης. Η πολυετής εμπειρία και η οργάνωσή μας, μας επέτρεψε, να κρατάμε όλους τους χώρους πεντακάθαρους, με τη μικρότερη δυνατή όχληση. Το μεγάλο στοίχημα που κερδήθηκε και φέτος ήταν κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, περνώντας ταυτόχρονα απαρατήρητοι. Όλο αυτό πλαισιώθηκε από τα θετικά σχόλια των διοργανωτών, των εκθετών αλλά και των ίδιων των επισκεπτών!

Ευχαριστούμε το Αθηνόραμα και τους συντελεστές του, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και φέτος. Μέχρι του χρόνου… Καλό Καλοκαίρι!

Απολαύστε στιγμές από την εκδήλωση.