test_services

Τακτικός Καθαρισμός Κτιρίων – Συντήρηση

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες απόδοσης και παραγωγικότητας στον εργασιακό χώρο είναι η καθαριότητα. Κι αυτό δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ενώ ταυτόχρονα παίζει και σημαντικό ρόλο στην πρώτη εντύπωση που σχηματίζουν οι δυνητικοί συνεργάτες μας, αλλά και οι εργαζόμενοι όταν έρχονται στην εταιρία μας. Πέραν αυτών όμως υπάρχει και ο σημαντικός παράγοντας της υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας.

Εμείς στην One Services, δίνουμε μεγάλη σημασία στη διατήρηση του χώρου σας καθημερινά στα επίπεδα καθαριότητας που θα πρέπει να έχει κάθε σύγχρονος επαγγελματικός χώρος, εξαλείφοντας δυσάρεστες μυρωδιές, σκουπίδια, βρωμιά και εμπόδια που μπορεί να υποβαθμίζουν το περιβάλλον εργασίας σας. Είτε πρόκειται για μια μικρή εταιρεία είτε για μεγάλους επαγγελματικούς χώρους, εμπορικά κέντρα, συγκροτήματα, γραφεία, τράπεζες, φροντιστήρια, καταστήματα, χώρους υγείας, ακόμα και για βιομηχανικούς χώρους, εργοστάσια, αποθήκες, έχουμε και θα σας προσφέρουμε Ολοκληρωμένες Λύσεις Καθαρισμού.

Αρχικός Καθαρισμός

Ο αρχικός καθαρισμός είναι ίσως από τα πιο απαιτητικά ήδη καθαρισμού. Απευθύνεται κυρίως σε περιπτώσεις καθαρισμού που ακολουθούν κατασκευές, επισκευές, ανακαινίσεις. Στις περιπτώσεις αυτές εκτός από την ιδιαιτερότητα αφαίρεσης λεκέδων και βρωμιάς από τα δομικά υλικά, συνήθως έχουμε να αντιμετωπίσουμε και επιφάνειες και στοιχεία που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ και είναι καινούρια.

Εμείς στην One Services, όπως και σε κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε άλλωστε, διαθέτουμε εκτός από τεχνογνωσία και επαγγελματικό εξοπλισμό και την ευαισθησία απέναντι στις εγκαταστάσεις σας και τον εξοπλισμό σας και τα αντιμετωπίζουμε με φροντίδα και προσοχή, σαν να ήταν δική μας περιουσία. Το αποτέλεσμα φυσικά εγγυημένο. Κανένας δεν θα καταλάβει ότι στο χώρο πραγματοποιήθηκαν οικοδομικές εργασίες, αλλά με μεγάλη σιγουριά σας λέμε, ότι θα καταλάβουν ότι τον χώρο καθάρισε η One Services!

Φυσική Στίλβωση Μαρμάρινων επιφανειών

Το μάρμαρο όμορφο και ταυτόχρονα πολύ ευαίσθητο, ανέκαθεν αποτελούσε το φυσικό πέτρωμα με τη μεγαλύτερη ζήτηση, για την επένδυση και διακόσμηση ενός χώρου. Ενώ η χρήση του είναι διαχρονική στις οικίες, στους επαγγελματικούς χώρους τα τελευταία χρόνια δεν πολυχρησιμοποιείτε λόγω υψηλού κόστους, κυρίως αγοράς και τοποθέτησης. Σε κάθε περίπτωση όμως, αποτελεί ένδειξη πολυτέλειας και κύρους που σε έναν επαγγελματικό χώρο όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι. Η καθημερινή φυσιολογική χρήση όμως φθείρει το μάρμαρο και μπορεί πολύ εύκολα να αποκτήσει γρατσουνιές και θαμπάδες χάνοντας τη λάμψη και αυτή την λεία, εκλεπτυσμένη και απαλή του αίσθηση. Η τακτική στίλβωση των μαρμάρινων επιφανειών, κρίνεται απαραίτητη, για την αποκατάσταση της εμφάνισης και τη διατήρησης της εμφάνισης του μαρμάρου.

Το μάρμαρο ως φυσικό πέτρωμα πρέπει να «αναπνέει». Πολλές φορές οι παλιές τεχνικές στίλβωσης είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα γιατί έφραζαν το πορώδες του μαρμάρου. Εμείς εφαρμόζουμε μεθόδους χωρίς τη χρήση επιβλαβών χημικών και γυαλιστικών οξέων που εκτός από το μάρμαρο και το περιβάλλον, τις περισσότερες φορές είναι επιβλαβή και για τον ίδιο των άνθρωπο. Χρησιμοποιούμε αυστηρά φυσικό, οικολογικό καθαρισμό και στίλβωση των μαρμάρινων επιφανειών σας με χρήση ειδικών διαμαντιών τριβής! Με τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας, αθόρυβα χωρίς να δημιουργούν σκόνη, σας παραδίδουμε επιφάνεια, καθαρή, προστατευμένη που δε γλιστρά η οποία με την τακτική συντήρηση που σας προτείνουμε παραμένει πάντα λαμπερή.

Απεντομώσεις – Μυοκτονίες – Απολυμάνσεις

Αναμφίβολα, η παρουσία εντόμων και τρωκτικών σε οποιονδήποτε χώρο, αποτελεί εκτός από εστία δυνητικών μολυσματικών ασθενειών και αιτία υποβάθμισης. Στον εργασιακό χώρο παράλληλα, οδηγεί σε έλλειψη συγκέντρωσης και μειωμένη αποδοτικότητα. Η One Services διαθέτει επιστημονικό δυναμικό, το οποίο χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισης προβλημάτων από έντομα και τρωκτικά, πιστοποιημένων προδιαγραφών συστήματος H.A.C.C.P., προστατεύοντας τους χρήστες του χώρου, τα οικόσιτα ζώα και εν γένει τα είδη της πανίδας που δεν αποτελούν στόχο.

Στόχος μας είναι κατά το δυνατόν η χρήση οικολογικών προϊόντων. Γι’ αυτό συνεργαζόμαστε με διακεκριμένους Γεωπόνους και Χημικούς. Ανάλογα την περίπτωση, χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Με το τέλος της εφαρμογής, σας χορηγούμε πιστοποιητικό σύμφωνα με την υγειονομική διάταξη 181094/09.03.10, με τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν και τα αντίδοτά τους, ενώ εφόσον το επιθυμείτε, οργανώνουμε την τακτική εφαρμογή ανάλογα την εποχή, τις κλιματολογικές συνθήκες και το είδος της υπό προστασίας εγκατάστασης. Σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους γίνονται προληπτικά εφαρμογές απώθησης ερπετών.

Γενικός Καθαρισμός

Υπάρχουν περιπτώσεις που η ανάγκη καθαρισμού ενός επαγγελματικού χώρου δε μπορεί να καλυφθεί από την τακτική συντήρηση. Εορταστικές εκδηλώσεις, συνέδρια, αλλαγή διαρρύθμισης χώρων, μετακομίσεις γραφείων είναι μερικές από αυτές τις περιπτώσεις. Κοινός γνώμονας όλων αυτών των περιπτώσεων είναι ο μεγάλος όγκος εργασιών καθαριότητας, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και τις περισσότερες φορές λίγες ώρες πριν την έναρξη κάθε γεγονότος.

Έπειτα από προσεκτικό έλεγχο των χώρων και συζήτηση μαζί σας, με την πολύχρονη εμπειρία μας, αξιολογούμε και ιεραρχούμε τις ανάγκες σας και εγγυόμαστε την παράδοση του χώρου άρτιου και καθαρού, έτοιμου να φιλοξενήσει οποιαδήποτε είδους εκδήλωση – δραστηριότητα. Παράλληλα, εφόσον το επιθυμείτε αναλαμβάνουμε τη συντήρηση των χώρων κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης.

Υαλοπίνακες – Εξωτερικές επιφάνειες

Το πρώτο σημείο επαφής της εταιρίας σας με τους συνεργάτες και τους πελάτες σας, είναι η όψη του κτιρίου σας εξωτερικά. Επιπρόσθετα εσωτερικά, η απρόσκοπτη θέα προς τον έξω κόσμο, αποτελεί συνήθως μεγάλη ευχαρίστηση για τους χρήστες και τον καθρέφτη της καθαριότητας κάθε χώρου. Εκτός όμως από θέμα αισθητικής είναι και θέμα υγιεινής των εργαζομένων, ενώ η τακτική συντήρηση, βοηθά στην προστασία από τα στοιχεία του περιβάλλοντος, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαθέτουμε όλη την γκάμα του απαραίτητου εξοπλισμού. Μεταξύ αυτών: υαλοκαθαριστές, καθαριστές λείων επιφανειών, όπως παράθυρα, πλακάκια ή καθρέπτες, γερανοφόρα οχήματα, ανυψωτικές πλατφόρμες, πιεστικά – πλυστικά μηχανήματα κορυφαίων κατασκευαστών, ατμοκαθαριστές και σε συνδυασμό με υλικά καθαρισμού ειδικά για κάθε επιφάνεια, αναλαμβάνουμε:

  • τον καθαρισμό των υαλοπινάκων εσωτερικά και εξωτερικά
  • τον καθαρισμό Διαφημιστικών Πινακίδων και Φωτεινών Επιγραφών
  • των όψεων του κτιρίου από οποιοδήποτε υλικό π.χ. μαρμάρινης επιφάνειας, Etalbond, υαλοπετάσματα
  • την αφαίρεση Grafitti, αφισών, στιγμάτων, αλάτων και καυσαερίων

Καθαρισμός Χαλιών Μοκετών

Ο καθαρισμός των χαλιών και τον μοκετών σας, είναι μια απαραίτητη διαδικασία. Οικιακά συνηθίζεται να γίνεται μία φορά το χρόνο, στο τέλος της χειμερινής περιόδου. Στον επαγγελματικό χώρο όμως, τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα, λόγω της αυξημένης και καθημερινής χρήσης, από πλήθος διαφορετικών ανθρώπων. Υπάρχουν επαγγελματικοί χώροι, που διατηρούν τις μοκέτες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ κάποια χαλιά είναι ιδιαίτερα έργα τέχνης!

Ο καθαρισμός των χαλιών, δεν αφορά μόνο την απομάκρυνση επιφανειακή βρωμιάς και τοπικών λεκέδων. Στις μοκέτες και τα χαλιά των επαγγελματικών χώρων, αναπτύσσονται μικροοργανισμοί όπως τα ακάρεα, σε μεγαλύτερες ποσότητες απ’ ότι σε μια κατοικία, που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Συνιστάται λοιπόν ο πιο τακτικός επί τόπου καθαρισμός, ο οποίος βοηθά εκτός των άλλων και στη διατήρηση της ποιότητας και των χρωμάτων του χαλιού σας.

Εμείς στην One Services, διαθέτουμε τεχνογνωσία και τεχνολογικό εξοπλισμό, που μπορούν να ανταποκριθούν και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Κάθε χαλί έχει τις ιδιαιτερότητές του, από τον τρόπο κατασκευής, μέχρι τον τρόπο ύφανσης και τα χρώματα. Χωρίς τη χρήση επιβλαβών χημικών που καταστρέφουν το χαλί, επιβαρύνουν το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία, μπορούμε να κάνουμε το λερωμένο σας χαλί να μοιάζει όπως την πρώτη μέρα που το χρησιμοποιήσατε και με την κατάλληλη συντήρηση να διατηρήσουμε την λάμψη και τη ζεστασιά που αποπνέει στον εργασιακό σας χώρο.

Υπηρεσίες Πρασίνου

Είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά ότι παρουσία ενός χώρου πρασίνου, ενός κήπου είναι ευεργετική για τον άνθρωπο. Προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση και μας φέρνει πιο κοντά στη φύση, προσφέροντας ισορροπία, εγείροντας όλες τις αισθήσεις με τις σκιάσεις, τους ήχους και τα αρώματα. Δυστυχώς οι οικιστικές ανάγκες και η έλλειψη νομοθεσίας τα τελευταία χρόνια οδήγησαν σε δραστική μείωση των χώρων πρασίνου.

Η συντήρηση των υπαρχόντων αλλά και των νέων χώρων είναι μια εργασία που απαιτεί λεπτό χειρισμό και φροντίδα και εμείς στην One Services ξέρουμε πώς να τους χειριστούμε. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας θα αναλάβει όλα τα έργα συντήρησης που περιλαμβάνουν χορτοκοπή, κλαδέματα, αυτόματο πότισμα, λιπάνσεις, ψεκασμούς, τοποθέτηση ή φύτευση γκαζόν, εποχιακή προστασία των φυτών σας, φωτισμό. Ταυτόχρονα το τμήμα πρασίνου της One Services διαθέτει Αρχιτέκτονες Τοπίου με εξειδικευμένη γνώση που σας προτείνουν λύσεις κατασκευής έργων πρασίνου, διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου, αναβάθμισης και διακόσμησης κήπου. Έργα τα οποία θα αποτελούν καλαίσθητα δημιουργήματα, θα εξασφαλίζουν ροή στη μετάβαση από το εσωτερικό στο εξωτερικό, χωρίς υπερβολές.

Ζώντας, μεγαλώνοντας και δραστηριοποιούμενοι τόσο στην επαρχία όσο και στις μεγαλουπόλεις, όλοι εμείς οι άνθρωποι της One Services, ξέρουμε πόσο σημαντικοί είναι οι πυρήνες πρασίνου μέσα σε ένα αστικό «τσιμεντοποιημένο» περιβάλλον. Με βαθιά εντυπωμένη την οικολογική μας συνείδηση, είναι ιδιαίτερη η χαρά μας, κάθε φορά που παρέχουμε μια υπηρεσία πρασίνου.